About us

La nostre idea és oferir tot allò que, un aficionat a un estil de vida actiu, saludable i sostenible, troba a faltar en l’oferta actual del mercat.
En aquest multi espai volem oferir la possibilitat de trobar tota mena d’aliments per a un ampli ventall de dietes i opcions, des de vegà fins a nutrició per a un alt rendiment físic. L’oferta de productes es complementa amb informació i consells sobre el que ens aporta cada tipus d’aliment, oferint una “carta guia” perquè cada un pugui escollir els productes que necessita sabent el que és millor per la seva salut i les necessitats que el seu cos i el seu estil de vida requereixen, però gaudint, sense culpa, d’una alimentació saborosa i plaent.
A banda, oferim una petita selecció de roba esportiva i casual que acompanyin, afavoreixin i donin resposta els que volen fer esport d’una manera més sostenible i propera al seu estil de vida, però sense renunciar al disseny, la qualitat i la moda.
A més a més per facilitar el pas cap a una vida més saludable oferim un servei de Health coaching, nutrició, xerrades i activitats per mostrar i donar a conèixer com sentir-se millor amb un mateix, millorant substancialment la qualitat de vida, amb molt pocs canvis i gaudint sense sentir-se pressionat per reptes inassolibles.

 

 

Comida muy variada y para todos los gustos. Productos de proximidad con mucha calidad. La atención inmejorable. Ya tenemos hecha otra reserva.

Nos ha gustado mucho la atenció recibida por parte de la chica que nos ha atendido, sus recomendaciones de platos un a cierto, así como las bebidas, un brownie hecho con moniato realmente deliciós y para finaluzar unos tes deliciosos, sin duda volveremos!!

Un sitio ideal para ir antes o después del entrenamiento, o simplemente para ir a comer sano. El ambiente es tranquilo y la comida de calidad! Voy a repetir.


Vols millorar el teu estil de vida.