Health coaching

Estàs cansat dels mateixos tipus de dietes? 

Et sents atabalat i estressat?

Vols sentir-te millor amb el teu cos?

Vols aconseguir alguna meta personal o esportiva?

.

 

El programa de health coaching, és un servei personal molt especialitzat que es fonamenta en saber utilitzar i potenciar les virtuts que el nostre cos ens ofereix quan li donem les pautes adequades.

El que oferim en aquest programa és un mentor que et proveeix suport i guia per aconseguir les teves metes facilitat per sentir-te millor i fer canvis sostenibles que millorin la teva salut.

La funció de Health coach és escoltar cuidadosament i mirar junts el contradictori món dels consells sobre la nutrició i salut junts per veure què és el que de veritat funciona per tu, no només en l’alimentació sinó també en altres àrees que també et complementin.

Tenint en compte un punt de vista holístic, la relació de les àrees de la teva vida i com aquestes afecten al teu cos.

Junts, explorarem perquè alguns aliments et fan sentir millor que d’altres i t’ensenyarem exactament com treballar perassolir els teus objectius amb un temps raonable.

Junts farem:

  • Connectar els punts entre qui ets i qui vols ser.
  • construir els teus projectes
  • Desxifrar les teves necessitats úniques
  • Definir les teves metes personals i treballar per un canvi sostenible.

 

Que obtindràs:

  • Dues sessions de 50 minuts cada mes
  • Suport per Email entre sessions
  • Receptes simples i saludables
  • Fullets per les teves necessitats especifiques i objectiu

 

El programa dura 6 mesos, durant aquest temps passem per alts i baixos, diferents estacions i hi ha suficient temps per treballar junts i fer canvis impactants per sempre. Tot i això, sempre es pot adaptar a les prioritats personals de cada un.

Qui sóc jo?, Després d’estudiar disseny de moda, vaig passar per una sèrie de reptes i necessitats personals que em van portar a prendre consciència a portar una vida més saludable i activa i interessar-me per com cada aliment efecte el nostre benestar. Va ser quan vaig trobar “L’ Institute of integrative Nutrition” i vaig convertir-me en Health coach aquí vaig descobrir com de simple i plaent pot ser portar una vida més saludable i a voler difondre aquest missatge per inspirar a la gent a viure millor

 

 

Per decidir si el health coaching es per tu et convido a una sessió inicial gratuïta amb mi. Durant aquesta sessió, discutirem la teva salut i estil de vida per determinar com et puc ajudar a aconseguir els teus objectius.


A que estàs esparant?